...

Geachte heer, mevrouw,

Het wordt weer eerder donker, het zakelijke einde van het jaar nadert en het is de tijd om het jaar te evalueren. Wat voor de meesten onder ons als hetzelfde zal worden ervaren is dat het een rare en onzekere tijd is op het moment… Hoe gaat de toekomst er uit zien? Een antwoord daarop gaan we zeker krijgen, maar nu nog niet… Wat wij geleerd hebben de afgelopen jaren is dat gezondheid, weerstand en ontspanning erg belangrijke zaken zijn, zowel psychisch als lichamelijk. Lekker gezond buiten en actief in beweging zijn dragen hier aan bij.

Op zakelijk gebied is de manier waarop er intern en extern gecommuniceerd de laatste tijd in snel tempo enorm veranderd. Er werden nieuwe mogelijkheden gevonden middels skype, webinars en e-learning, en het thuis- en flexwerken is geen uitzondering meer. Ondanks dat we dit nieuwe werken aardig onder de knie hebben blijft persoonlijk contact en persoonlijke verbinding ook erg belangrijk, helemaal in deze tijd! Wij kunnen u hiervoor dé perfecte locatie en buitenactiviteit bieden en stellen ons graag eerst aan u voor.

Wij zijn Robert Eleveld en Paul Venema en wij runnen samen het “E-Flyboarding Xperience Center” op de prachtige recreatieplas Het Lageveld in Wierden, gelegen in het mooie Twente. E-flyboarden is één van de nieuwste en meest spectaculaire watersporten van dit moment. Het zweven boven het water geeft een unieke beleving en biedt pure sensatie voor iedereen. Het E-Flyboarding Xperience Center is dé plek om uw personeel of klanten op een laagdrempelige en milieuvriendelijke manier kennis te maken met de watersport E-Flyboarding. E-flyboarding is zeer gemakkelijk om te leren en te beoefenen vanaf een leeftijd van 14 jaar.

E-flyboarden* is alleen mogelijk met veel waterdruk, deze is hoog genoeg om een volwassen persoon naar wel 5-6 meter hoogte te brengen. De hoeveelheid water die uit het Flyboard komt wordt bepaald door de instructeur die de afstandsbediening op de kade bedient. Dit is essentieel voor de veiligheid, daar hij zo het volledige overzicht heeft en ervoor zorgt dat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Gepaste beschermende kleding, een uitgebreide instructie vooraf en een helm met communicatie tijdens het vliegen horen erbij. Veiligheid staat bij ons voorop, beleving en ontspanning volgen op de voet. Omdat we willen dat iedereen die bij ons boekt het gevoel van vrijheid ervaart, geven we vlieggarantie. Lukt het dus in eerste instantie niet om uit het water te komen, dan geeft E-Flyboarding Xperience Center de volgende sessie gratis. Succes verzekerd!

We richten ons op groepen mensen die op zoek zijn naar een unieke gezamenlijke buitenactiviteit. Wij bieden op onze locatie in Wierden een compleet concept aan voor bedrijven en teamuitjes. Dit noemen we de “E-Flyboarding Xperience”, waarbij het E-flyboarden gecombineerd kan worden met een luxe bbq of een “walking pizza dinner”. Uw teambuildingsdag kan bij ons gestart worden met een vergadering met daarna een vliegsessie. De salesvergadering kan worden afgesloten met een ontspannende duik in het water met daarna een drankje op de veranda of bij het haardvuur. Kluisjes en sanitaire faciliteiten zoals wc en douche zijn aanwezig.

In overleg kan er ook een aanvullend buiten activiteitenprogramma genoten worden, denk aan suppen op het water, schatgraven, verschillende balsporten etc.

Een garderoberuimte, afsluitbare lockers en sanitaire faciliteiten zoals wc en douche zijn aanwezig. En natuurlijk kunnen u en uw gasten, klanten en medewerkers geheel veilig en verantwoord gebruik maken van onze faciliteiten, wij volgen de huidige corona-protocollen.

Als eindejaarsactie 2021 hebben wij u het volgende aan te bieden:

Koop voor 31 maart 2022 een Waardebon 1 of 2, en deze kunt u heel seizoen 2022 bij ons verzilveren:

“Waardebon Eindejaarsactie 2021 1”: € 500,– ter waarde van € 600,–.

“Waardebon Eindejaarsactie 2021 2”: € 1.000,– ter waarde van €1.250,–.

Neem voor meer informatie of voor het bestellen van 1 of meerdere waardebonnen contact met ons op tel: +31640241812 of email: voordeel@e-flyboarding.nl. Wij nodigen u ook van harte uit om onze website www.e-flyboarding.nl te bekijken voor een impressie en meer informatie. Volg ook onze socials!

Met vriendelijke groet,

Team E-Flyboarding

Robert Eleveld en Paul Venema

*In deze interessante transitie tijd van verbrandingsmotoren naar elektromotoren hebben wij het innovatie en duurzame E-flyboarding bedacht, ontwikkeld en gebouwd. E-flyboarden is nu mogelijk middels een krachtige waterpomp welke de vervuilende waterscooter vervangt. Klanten, omstanders en overige recreanten horen alleen het geluid van stromend water, meer niet. 100% elektrisch en eco friendly.

Stel je vraag aan ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-Flyboarding

Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk
Nederland

Tel: 085-888 85 81
E-mail: informatie@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 82 12 83 00