Nieuw watersportseizoen

Eindelijk mogen we weer vol gas.

Het is weer tijd om ons E-Flyboarding Experience Center weer klaar te maken voor een nieuw prachtig watersportseizoen op het Lageveld in Wierden. Als het weer het toelaat dan willen we al op één april (ipv 1 mei) starten met de activiteiten!

We gaan maximaal de verloren tijd inhalen die we door de Corona verloren zijn en nòg meer mensen het gevoel van vrijheid laten ervaren. 

Aankomend seizoen hopen we, naast al die enthousiaste mensen die bij ons een Xperience boeken, ook de bedrijfsfeestjes, vriendenuitjes, vriendinnendagen en familiedagen

die we helaas hebben moeten cancelen afgelopen seizoenen, weer mogen verwelkomen op ons E-Flyboarding Experience Center. We hebben onze arrangementen uitgebreid met sups, schat zoeken en escape de kist, zodat de mensen die niet aan E-Flyboarden zijn ook met leuke activiteiten bezig zijn.

Ook gaan we een nauwe samenwerking aan met de control Club, die robinsonactiviteiten hebben ontwikkeld en die we op kunnen opnemen in onze bedrijfsarrangementen, vriendenuitjes, vriendinnendagen en familiedagen.

De locatie is al voor een groot deel weer ingericht, de wetsuits hangen weer in de kleedkamer, het meubilair is schoongemaakt en staat weer op de plek en de keukenapparatuur staat weer in de keuken. Aankomende weken richten we verder in kopen we de horeca in. Het is zo lekker om er weer bezig te zijn, het blijft echt een mooie plek.

Ook passen we een aantal dingen aan, aan het elektrische Flyboardsysteem, de perszijde wordt nog aangepast naar een nieuw idee dat in de afgelopen maanden hebben ontwikkeld. Hierdoor is het Flyboardsysteem nog gemakkelijker te onderhouden en te controleren.

We hopen jullie heel snel weer te verwelkomen op ons E-Flyboarding Experience Center.

Groeten

Team E-Flyboarding Xperience Center Wierden.

Freddy, Ton, Paul en Robert.  

Stel je vraag aan ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-Flyboarding

Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk
Nederland

Tel: 085-888 85 81
E-mail: informatie@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 82 12 83 00