fbpx

Google review

Jordi vdW
Jordi vdW
20/11/2022
Danny Kerdijk
Danny Kerdijk
20/09/2022
Wat een fantastische ervaring gehad vandaag bij E-Flyboarding Xperience Center. Ontvangst in een grote container met kachel en een gezellige bar en zit mogelijkheid. Hele duidelijke instructie gekregen van hele leuke gemotiveerde instructeurs. Een Feestje! Tijdens het vliegen duidelijke instructies in je oor waardoor je snel in staat bent om echt te gaan staan, en als toetje een goed verzorgde Barbecue. Zoek je een leuk uitje voor je werk of met je vrienden kan ik je dit echt aanraden.
Lees verder
albert zuiderveld
albert zuiderveld
13/08/2022
SUPER
Lees verder
Timo Gerkens
Timo Gerkens
01/08/2022
Wir hatten uns ein SUP ausgeliehen. Hat viel Spaß gemacht. Und 10 Euro für eine Stunde ist auch ok. 👌
Lees verder
Jeffrey G
Jeffrey G
27/07/2022
Super leuke en toffe ervaring! Hele duidelijke uitleg door een heel vriendelijk en ervaren team. De algehele sfeer was top! Bedankt voor deze top ervaring! Onze dag was perfect en zeker voor de herhaling vatbaar!
Lees verder
Nikki
Nikki
25/07/2022
Vriendelijk personeel met goede humor, contact vooraf liep soepel. Hele fijne ervaring gehad met grote groep en een heerlijke BBQ! Hebben veel passie voor hun werk en dat merk je direct. Onze dag was perfect, wat een geweldige activiteit die voor herhaling vatbaar is
Lees verder
Sunfix Almelo
Sunfix Almelo
25/07/2022
Zondag wezen flyboarden nadat ik dit als cadeau kreeg ! Aardig en behulpzaam personeel en het boarden is supergaaf . Bedankt en ik kom zeker terug . Groetjes joey
Lees verder
Frank Rijkens
Frank Rijkens
24/07/2022
Top ervaring, goeie service. Zeker een aanrader
Lees verder
Jeffrey Troost
Jeffrey Troost
24/07/2022
Goede service, heel open, gezellig en je krijgt goed de tijd om alles onder de knie te krijgen! Goed bereikbaar, grote groepen kunnen ook goed bezig zijn. Er zijn meerdere dingen te doen, dus je hoeft je nooit te vervelen!
Lees verder
Sem Alink
Sem Alink
19/06/2022
Hele leuke, vette en uitdagende ervaring! Je wordt warm verwelkomd en alles wordt eerst duidelijk uitgelegd. Wordt uitgebreid de tijd voor iedereen genomen zodat iedereen genoeg 'airtime' krijgt. Is gewoon genieten en hangt gezellige sfeer met achteraf een lekker drankje bij de open haard.
Lees verder

Stel je vraag aan ons

E-Flyboarding

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Nederland

Tel: 06 - 40 24 18 12
E-mail: info@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 40 24 18 12