fbpx

Google review

Sem Alink
Sem Alink
19/06/2022
Hele leuke, vette en uitdagende ervaring! Je wordt warm verwelkomd en alles wordt eerst duidelijk uitgelegd. Wordt uitgebreid de tijd voor iedereen genomen zodat iedereen genoeg 'airtime' krijgt. Is gewoon genieten en hangt gezellige sfeer met achteraf een lekker drankje bij de open haard.
Lees verder
Frido Van Der Eng
Frido Van Der Eng
18/06/2022
Super bedrijf en hele gave ervaring om te doen. Enthousiaste medewerkers!! Zelfs de kids mochten rondje meevliegen!! Echt een aanrader!
Lees verder
Marloes van Rossum
Marloes van Rossum
05/06/2022
Mijn vriend is gister wezen flyboarden. Goede en duidelijke uitleg, hele fijne mensen, mooie locatie en alles is goed geregeld. Vooral ook heel fijn om tijdens het flyboarden tips te ontvangen en te kunnen praten via een headset. Top ervaring, hij vond het fantastisch!!
Lees verder
Jeanine Mulder
Jeanine Mulder
01/11/2021
Echt super ervaring ! het was een kado voor mijn zoon van 14 jaar en hij vond het eerst poeh spannend maar achteraf fantastisch 🤩 goede begeleiding en hulp! Echte aanrader!!!👌🏻👌🏻
Lees verder
karin Spanhaak
karin Spanhaak
25/09/2021
Marco Ribbink
Marco Ribbink
21/09/2021
Hele gave ervaring! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Na een korte tijd heb je het onder de knie. Zeker een aanrader!
Lees verder
Danielle Waanders
Danielle Waanders
13/09/2021
S Blom
S Blom
12/09/2021
We waren wat aan de late kant aanwezig. Normaal kwartier van te voren melden. Parkeerplaats ligt aan de andere kant van een grote zwemvijver. Verkeken ons daar op. Maar op tijd begonnen. Goed begeleid, en na een half uur met een tevreden kind naar huis. Ze was superblij om dit te ervaren.
Lees verder
Jos G
Jos G
07/09/2021
Ontzettend gave ervaring en zeer professionele en enthousiaste begeleiding. Ziet er veel moeilijker uit dan dat het in werkelijkheid is. Balans vinden en gaan! Mijn zoon (16jr) en ik (51jr) allebei 'gevlogen'. Ook leuk om als bedrijfsuitje met BBQ te doen!
Lees verder
Yvonne Bruna
Yvonne Bruna
06/09/2021
Alles in de puntjes geregeld goed materiaal. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg Alles netjes en veilig. Aan te raden voor jong en oud die een beetje van actief houden (Zelf 40 jaar jong en niet extreem sportief)
Lees verder

Stel je vraag aan ons

E-Flyboarding

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Nederland

Tel: 06 - 40 24 18 12
E-mail: info@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 40 24 18 12