fbpx

Vaderdag Actie 2023

Weekend 17 & 18 juni

🌟Verras je Vader op Vaderdag met een Adembenemend E-Flyboarding Avontuur!

In een wereld waarin vaders worden gevierd, staat er één buitengewone ervaring klaar om Vaderdag naar nieuwe hoogten te tillen. Maak je klaar voor het verbluffende spektakel van de E-Flyboarding Xperience! Op 18 juni ontvlam je het vuur in het hart van je vader met een avontuur als geen ander!

Bereid je voor op de ultieme adrenalinekick terwijl je vader de zwaartekracht tart, zwevend boven het water, voortgestuwd door de pure kracht van elektrische flyboardtechnologie. Aanschouw de adembenemende momenten waarin hij de elementen overwint, grenzen doorbreekt en de opwinding van het vliegen omarmt.

Maar dat is nog niet alles! Na zijn indrukwekkende reis zie je hoe hij met elegantie landt, klaar om te ontspannen en de overwinning te vieren met een verfrissend biertje en verrukkelijke hapjes.

Dit is het moment om samen een onvergetelijke herinnering te creëren en de band met je vader te versterken. Mis het niet!

#VaderMoeder #VaderZoon #VaderDochter #Gezin #Familie

Bij het E-Flyboarding Experience Center is iedereen welkom, of je nu zelf wilt vliegen en de sensatie wilt ervaren, of liever geniet van het spektakel vanaf de kant. Kom langs en laat je vader de sensatie van het e-flyboarden ervaren!

Wacht niet langer en boek nu jouw Vaderdagcadeau bij het E-Flyboarding Experience Center. We beloven je een ervaring die nog lang in jullie herinneringen zal blijven nagalmen.

In verband met onze eigen Vaderdag zijn wij op 18 juni vanaf 12:00 uur te boeken.


Stel je vraag aan ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-Flyboarding

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Nederland

Tel: 06 - 82 12 83 00
E-mail: informatie@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 82 12 83 00