fbpx

4 persoon E-Flyboard Clinic (2 uur)

Ontketen je innerlijke avonturier met onze Flyboard Clinic voor 4 personen!

Trek je vrienden bij elkaar en ga voor een onvergetelijke ervaring.

Voordat je het luchtruim kiest, ontvang je een korte maar krachtige theoretische uitleg over E-Flyboarding van onze ervaren instructeurs. Je krijgt een stoere helm en een comfortabel drijfvest aangemeten, waarna het echte avontuur kan beginnen!

Tijdens jouw Xperience blijf je in directe communicatie met onze instructeur via een headset. Hij zal je de hele tijd door instructies geven, zodat je het maximale uit je Xperience haalt.

Zorg ervoor dat je 30 minuten voor aanvang aanwezig bent om je goed voor te bereiden op de sessie. Het E-Flyboarden is een adrenalinepompende activiteit waarbij je je eigen grenzen verlegt, dus neem de uitdaging aan!

Houd er rekening mee dat deelname op eigen risico is, maar maak je geen zorgen – na afloop kun je lekker douchen en je verfrissen.

Terwijl jij de ster van de show bent op het water, kunnen je wachtende vrienden en toeschouwers genieten van jou momenten vanaf ons terras.
Bestel verschillende dranken en smakelijke gerechten van onze kleine kaart om het feest compleet te maken.

Wacht niet langer, grijp deze kans om jezelf te overtreffen en een spectaculaire e-flyboard Xperience te beleven met je vrienden. Boek nu en laat jezelf zien op het water!


Stel je vraag aan ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-Flyboarding

Vriezenveenseweg 57
7641 PE Wierden
Nederland

Tel: 06 - 82 12 83 00
E-mail: informatie@e-flyboarding.nl

Direct contact? Bel: 06 - 82 12 83 00